Rust, Ritme en Regelmaat

Referenties van ouders 

Geschreven op 13-12-2014 door Cas en Eliane Borghouts, ouders van Lola:

Toen wij in januari 2014 op zoek waren naar een fijne, lieve, goede gastouder voor ons dochtertje, Lola, van toen 6 maanden, en op Ines d'r website kwamen, waren wij eigenlijk al meteen overtuigd. En na de kennismaking werd het alleen maar nog duidelijker! 

Nu, bijna een jaar verder, kunnen wij volmondig zeggen dat Ines echt een supergastouder is, met zo veel liefde voor haar vak! 
Ze is enthousiast, ontzettend lief, altijd vrolijk en doet hele leuke dingen met de kinderen, zowel binnen als buitenshuis.
Je ziet dat ze elke keer weer met heel veel plezier een feestje van de dag maakt. En zo is niet 1 dag hetzelfde. Haar huis is ideaal voor de opvang van het aantal kinderen dat ze maximaal ontvangt. Ook het aanbod van speelgoed, knutselmateriaal en dergelijke is goed afwisselend, waardoor het voor kinderen van elke leeftijd leuk is om de dag bij haar door te brengen.
Ze stimuleert en stuurt de kinderen bij het aanleren van nieuwe vaardigheden die passen bij hun ontwikkelingsfase, waarin de kinderen toch ook de ruimte krijgen om zelf te ontdekken.
Daarnaast is ze erg verantwoord bezig als het gaat om gezond eten en drinken en gezellige, maar goede tussendoortjes, waar wij ook heel blij mee zijn!

Er hangt een hele gezellige, knusse, warme sfeer bij Iniemini, waardoor wij ons meisje er elke keer weer met een zeer gerust hart naartoe brengen. Door het enthousiasme wat Lola laat zien als we zeggen dat ze weer naar Ines mag, weten wij zeker dat ze ontzettend dol op haar is, en dat is als ouder natuurlijk super belangrijk om te merken. 

Ines, je bent een werkelijke topper!! Wij kunnen ons geen betere gastouder voorstellen en raden jou dan ook sterk aan bij iedereen die op zoek is naar opvang voor hun kind(eren).

Geschreven op 17-11-2014 door Jeanette Jongen, moeder van Zion:

Vrijdag 16 augustus was de eerste dag dat onze kleine man Zion naar de nieuwe gastouder Ines Lenatti ging.

Hij is daar binnen gekomen als een mannetje van bijna 3 jaar. Alles moest nog worden gedaan en geleerd. Hij was er standaard op 2 vaste dagen in de week en de dagen werden volop benut. Van tripjes naar de kinderboerderij en daarbij behorende speeltuin, vliegtuigen kijken op de spottersplek, koekjes bakken, leren tellen, kleuren, puzzelen, verven, dansen met de discolamp aan. Zoals je kan zien kan ik wel door blijven gaan met alle activiteiten die Ines onderneemt met de kinderen.

Ze is super flexibel en denkt ook echt mee. Van het om half 8 brengen met de melding, hij heeft nog niet echt ontbeten tot we moeten wat later werken kan hij mee eten.  Het was allemaal mogelijk, samen gezellig boodschapjes doen voor het avondeten en meehelpen met koken met de partner van Ines.

We zijn echt met hoofdletters super tevreden over haar. Woorden als betrouwbaar, zorgzaam, vrolijk, vakbekwaam zijn een aantal woorden waarmee wij als ouders Ines omschrijven. Ze stoomt de kinderen echt klaar voor de basis school en worden zelfstandig gemaakt. En dat word met veel zorg en aandacht gedaan. Als wij andere ouders spreken die op zoek zijn naar een goei, leuke en leerzame plek om hun kind, kinderen onder te brengen dan zeggen wij meteen zondere enige twijfel, Ines Lenatti.