Ruimtes

Slaapkamers
Gastouderopvang Inie Mini heeft 3 aparte slaapkamers. Het eerste slaapkamertje is op de eerste verdieping, daar staan 2  ledikantjes. Op zolder zijn 2 slaapkamers. Het eerste kamertje heeft 1  ledikantje en het tweede kamertje heeft 1 ledikantje en 1 'groot' bed met een opstaande rand. In overleg met de ouders wordt er een keuze gemaakt in welke kamer/bed de kinderen slapen, de thuissituatie word hierin zoveel mogelijk nagebootst.

Woonkamer
De woonkamer bevat genoeg speelruimte voor baby's en peuters. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kinderstoelen, o.a. 2 triptrap stoelen en 3 Ikea babystoelen. Er is afwisselend speelmateriaal aanwezig, bv; trein, auto's/garage, werkbank, keukentje, poppen, blokken, klei, knutselmateriaal, boekjes, puzzels, spelletjes(memory etc). Voor de baby's is er een speelbox aanwezig, maar ook een speelkleed, babygym en wipstoeltje. Baby's kunnen zich vermaken met verschillende materialen, zoals knisperboekjes, geluidjes, lichtjes, knuffeltjes etc. Daarnaast maak ik veel gebruik van boekjes en zing graag liedjes met de kinderen. Door liedjes te zingen leren kinderen de wereld om zich heen te begrijpen. 

Het spelmateriaal wissel ik af, zodat kinderen uitgedaagd blijven.              

Achtertuin
De achtertuin is speciaal ingericht voor kinderen. De gehele tuin is betegeld, zodat ze kunnen fietsen etc. Daarnaast is er een vaste zandbak, schommel, schommelpaard, wip en glijbaan aanwezig. In de lente en zomer spelen we geregeld met de watertafel, waterbaan of in het zwembadje. 

In de lente/zomermaanden zijn onze 2 landschildpadden buiten in hun verblijf. De kinderen mogen ze eten geven en een verkoelende douche als het warm is..:p

                        

Buiten
Wanneer het weer het toelaat wandel ik graag met de kinderen. Ik heb een grote bolderkar tot mijn beschikking, waarin ruimte is voor 6 kinderen. Er zijn plekjes voor peuters, voor baby's die kunnen zitten en een babyschaal voor baby's die nog niet kunnen zitten. Wanneer het wat rustiger is maak ik gebruik van een dubbele kinderwagen, met 2 zitplaatsen. Gastouderopvang Inie Mini is centraal gelegen en dichtbij het City Centrum, de markt, speeltuinen, klein bos, grasvelden etc. 
Ook heb ik een bakfiets, waarmee we bijv. naar de kinderboerderij kunnen fietsen, of gewoon lekker een rondje door Veldhoven.